Overslaan en naar de inhoud gaan

'Grootste verandering Red Bull zit aan de binnenkant'

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 20:14

Dinsdag onthulde het Red Bull Formule 1-team de nieuwe bolide, de RB16B, waarmee Max Verstappen in 2021 over de circuits raast.

Maar welke nieuwe snufjes zijn er te zien op en aan de auto? F1-kenner en vaste Pitlane-analist Xavier Maassen laat zijn licht over de Red Bull schijnen:

Video: L1

Silverstone
De RB16B werd dinsdag aan de buitenwereld onthuld, maar woensdag is de auto voor het eerst op het asfalt te zien. Verstappen en kersvers teamgenoot Sergio Pérez mogen dan op het circuit van Silverstone niet meer dan honderd kilometer rijden.

Lees ook: In deze auto gaat Verstappen op jacht naar zijn eerste WK

Bahrein
Over iets meer dan twee weken volgen de officiële testdagen op het circuit van Sakhir in Bahrein. Die baan is ook het decor voor de eerste grand prix van 2021, op zondag 28 maart.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen