Overslaan en naar de inhoud gaan

'Grootste verandering Red Bull zit aan de binnenkant'

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 20:14

Dinsdag onthulde het Red Bull Formule 1-team de nieuwe bolide, de RB16B, waarmee Max Verstappen in 2021 over de circuits raast.

Maar welke nieuwe snufjes zijn er te zien op en aan de auto? F1-kenner en vaste Pitlane-analist Xavier Maassen laat zijn licht over de Red Bull schijnen:

Video: L1

Silverstone
De RB16B werd dinsdag aan de buitenwereld onthuld, maar woensdag is de auto voor het eerst op het asfalt te zien. Verstappen en kersvers teamgenoot Sergio Pérez mogen dan op het circuit van Silverstone niet meer dan honderd kilometer rijden.

Lees ook: In deze auto gaat Verstappen op jacht naar zijn eerste WK

Bahrein
Over iets meer dan twee weken volgen de officiële testdagen op het circuit van Sakhir in Bahrein. Die baan is ook het decor voor de eerste grand prix van 2021, op zondag 28 maart.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen