Overslaan en naar de inhoud gaan

Grootste order ooit voor Emma: miljoenen uit Abu Dhabi

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 12:10

Schoenfabrikant Emma heeft een order van elf miljoen dollar ontvangen van National Factory for Safety and Security Products uit Abu Dhabi.

Het is de grootste order ooit voor het bedrijf uit Brunssum, dat inmiddels 86 jaar bestaat.

Woestijnlaarzen
Emma levert in de Emiraten een bijdrage aan de productie van 375.000 paar woestijnlaarzen voor het leger. In 2018 worden de eerste 150.000 paren geleverd. Het gaat om een deal van drie jaar.

Luchtmacht
De deal komt niet volledig uit de lucht vallen; eerder produceerde Emma al 8000 paar schoenen voor de luchtmacht van Abu Dhabi. De warme banden zijn toen ontstaan en hebben uiteindelijk geleid tot deze record-order.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen