Overslaan en naar de inhoud gaan

Grootste aandeel ww-uitkeringen in Venlo

Geplaatst opdonderdag 21 november 2019 - 8:17

De gemeente in Limburg met het grootste aandeel ww'ers in de beroepsbevolking is Venlo.

Van de Venlonaren die oud genoeg zijn om te werken, kreeg in oktober 3,8 procent een ww-uitkering. Dat is iets meer dan het landelijk gemiddelde van 3,5 procent, blijkt uit maandelijkse cijfers van het CBS.

Lees ook: Minste werklozen in Simpelveld, Venlo koploper

Ook in Venray, Weert, Beesel en Roermond ligt het aandeel ww'ers boven de 3 procent. Nederweert en Eijsden-Margraten kennen het kleinste aandeel ww-ontvangers met 1,9 procent.

Op dit moment zijn er in Nederland 9 miljoen mensen met een betaalde baan, dat zijn er 160.000 meer dan een jaar geleden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen