Overslaan en naar de inhoud gaan

Grootschalig onderzoek in woning dode man Blitterswijck

Geplaatst opzondag 5 maart 2017 - 12:27

Het politieonderzoek bij de woning in Blitterswijck, waar vrijdagochtend het lichaam van een 50-jarige dode man is gevonden, is nog in volle gang. Zo vindt er zondag en maandag forensisch onderzoek plaats.

Maandag wordt sectie op het lichaam van de man verricht, zo laat de politie weten. Mogelijk wordt dan ook meer duidelijk over hoe de man om het leven is gekomen.

Misdrijf
Het lichaam van de 50-jarige werd vrijdagochtend even voor 10:00 uur gevonden in een woning aan de Jan Franssenstraat. Over de omstandigheden hoe hij is aangetroffen doen verschillende geruchten de ronde. De politie wil hier nog niks over kwijt, omdat dit nog wordt onderzocht. Wel wordt rekening gehouden met een misdrijf.

Lees ook: Dode man Blitterswijck mogelijk door misdrijf omgekomen

Grootschalig onderzoek
Buiten de onderzoekers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzoeken nog zo'n 25 rechercheurs en politiemedewerkers de zaak. Bij de woning is een keet gebouwd en zijn linten gespannen om nieuwsgierige omstanders op afstand te houden. Verder roept de politie getuigen op zich te melden.

Herdenkingsplek
Het Sint Antonius Abt Gilde van Blitterswijck heeft een herdenkingsplek ingericht voor de man. Hij was daar eerste gildemeester. De herdenkingsplek is in de Sint Antoniuskapel aan Langstraat.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kinderen vinden botresten in Venray
Bewoner Roekenbosch door politie van bed gelicht
Hennepkwekerij ontdekt in woning Blitterswijck
Politie houdt agressieve asielzoeker Blitterswijck aan
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen