Overslaan en naar de inhoud gaan

Grootschalig onderzoek dodelijke steekpartij Landgraaf

Geplaatst opwoensdag 31 mei 2017 - 16:38

De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar de steekpartij in een woning in Landgraaf, waarbij in de nacht van dinsdag op woensdag een 39-jarige man om het leven is gekomen.

Een team van zo'n 20 rechercheurs zit op de zaak.

Twee daders
Rond 1:45 uur heeft de bewoner twee daders zelf binnengelaten in zijn woning aan De Koempel, zo is uit het eerste onderzoek gebleken. Om nog onbekende redenen ontstond er een vechtpartij, waarbij de bewoner werd neergestoken. Zijn vriendin was hier ook bij aanwezig. Hun drie kinderen lagen op dat moment te slapen.

Lees ook: Man doodgestoken bij woningoverval

​Motief
Het is vooralsnog onduidelijk wat de aanleiding van de steekpartij is. Dat wordt nog onderzocht.

Sectie
Zaterdag zal sectie verricht worden op het lichaam van de 39-jarige man. De politie hoopt dat er getuigen zijn die iets gezien hebben.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Man doodgestoken bij woningoverval
Dodelijke steekpartij Landgraaf bij Opsporing Verzocht
vuurwapen
Gewapende overval op woning in Landgraaf
Verdachte brute woningoverval uitgeleverd aan Nederland
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen