Overslaan en naar de inhoud gaan

Groots eerbetoon aan MVV-verzorger Hoenjet

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2021 - 13:36

Tientallen MVV-supporters en clubcoryfeeën hebben in Sibbe een laatste groet gebracht aan Sef Hoenjet.

De verzorger van de Maastrichtse club werd dinsdag begraven.

Coryfeeën
Hoenjet was een clubicoon en werd geliefd. Dat bleek wel bij de uitvaart. Veel supporters vormden in Sibbe een erehaag voor Hoenjet. De kist werd onder andere begeleid door oud-MVV'ers Reginald Thal, Jeffrey van As, Rick Plum , Hans Visser en Hans Linders

Sef Hoenjet was 32 jaar lang verzorger van MVV. Ruim 1300 wedstrijden sprintte hij het veld in wanneer één van de spelers geblesseerd op de mat lag.

Tribune
Vele spelers die gedurende hun carrière door hem werden opgelapt, lieten hun verdriet op social media blijken over het overlijden. Supportersgroep Trepke B begon zelfs een petitie waarin men voorstelt een tribune te noemen naar Hoenjet. Sef Hoenjet overleed na een kort ziekbed op 77-jarige leeftijd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen