Overslaan en naar de inhoud gaan

Groots eerbetoon aan MVV-verzorger Hoenjet

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2021 - 13:36

Tientallen MVV-supporters en clubcoryfeeën hebben in Sibbe een laatste groet gebracht aan Sef Hoenjet.

De verzorger van de Maastrichtse club werd dinsdag begraven.

Coryfeeën
Hoenjet was een clubicoon en werd geliefd. Dat bleek wel bij de uitvaart. Veel supporters vormden in Sibbe een erehaag voor Hoenjet. De kist werd onder andere begeleid door oud-MVV'ers Reginald Thal, Jeffrey van As, Rick Plum , Hans Visser en Hans Linders

Sef Hoenjet was 32 jaar lang verzorger van MVV. Ruim 1300 wedstrijden sprintte hij het veld in wanneer één van de spelers geblesseerd op de mat lag.

Tribune
Vele spelers die gedurende hun carrière door hem werden opgelapt, lieten hun verdriet op social media blijken over het overlijden. Supportersgroep Trepke B begon zelfs een petitie waarin men voorstelt een tribune te noemen naar Hoenjet. Sef Hoenjet overleed na een kort ziekbed op 77-jarige leeftijd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen