Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot werk Maastrichtse schilder gestolen uit Kurhaus

Geplaatst opvrijdag 2 maart 2018 - 12:17

Een groot schilderij van de Maastrichtse kunstenaar Guy Olivier is zonder dat iemand het doorhad gestolen uit het Kurhaus in Scheveningen.

Het schilderij Havana Dreams van 2 bij 1,20 meter was speciaal gemaakt voor de rooksalon van het hotel. Het doek met een waarde van zo'n 10.000 euro hing ongeveer anderhalf jaar in het Kurhaus.

Ongemerkt
De diefstal werd drie weken geleden opgemerkt door het hotelpersoneel, maar onbekend is hoe lang het schilderij toen al weg was. Alhoewel overal in het hotel bewakingscamera's hangen, hebben de dieven die weten te ontwijken.

De politie is ingeschakeld om het schilderij terug te vinden. Ook vraagt het hotel aan gasten die iets van de diefstal hebben meegekregen, zich te melden.

Het schilderij Havana Dreams van de Maastrichtse schilder Guy Olivier
Foto: Kurhaus
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen