Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot onderzoek na vondst gewonde man in woning

Geplaatst opdinsdag 30 oktober 2018 - 10:43

In de woning in Heerlen waar in de nacht van maandag op dinsdag een gewonde man werd gevonden, wordt groot onderzoek gedaan.

De politie tast nog in het duister over wat er precies is voorgevallen in het huis aan de Groningenstraat.

Hulp roepen
Het slachtoffer werd in de vroege ochtend gewond gevonden, nadat hij om hulp riep. Dat trok de aandacht van de buren die het alarmnummer belden. De politie vermoedt dat de man al langere tijd gewond in huis lag. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook: Man gewond in woning na nachtelijk bezoek

Meerdere scenario's
Er zouden twee mannen een bezoek hebben gebracht aan het huis. De politie houdt rekening met meerdere scenario's, zoals een gijzeling of een overval. Onderzoek in de woning en omgeving moet duidelijk maken wat er precies is gebeurd. Het tweetal is nog niet gevonden.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen