Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot onderhoud Chemelot: meerdere fabrieken stilgelegd

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 21:55

Op industrieterrein Chemelot in Geleen wordt de komende maanden groot onderhoud uitgevoerd. Meerdere fabrieken worden stilgelegd om zo alles van binnen en van buiten te inspecteren, schoon te maken en te repareren.

Op de piek van de renovatieklus zijn er 2.500 mensen aan het werk op terrein, zo meldt het chemisch industriecomplex.

Fakkelen
Wanneer een fabriek wordt uitgeschakeld, gaat het fakkelsysteem van start. Volgens Chemelot kan dit voor geluids- en lichtoverlast zorgen.

Klaar
Als alles volgens planning verloopt, is de klus na de zomer geklaard. Volgens Chemelot zijn de fabrieken dan 'klaar voor de toekomst'.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen