Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot materieel naar schoorsteenbrand Maasbree

Geplaatst opzondag 23 januari 2022 - 20:45

Met groot materieel is de brandweer zondagavond uitgerukt voor een schoorsteenbrand in Maasbree.

Met twee tankautospuiten en één hoogwerker gingen de hulpdiensten rond 19:20 uur de weg op voor de brand aan de Heierveldlaan. Ook korpsen uit onder meer Venlo en Baarlo werd gealarmeerd om hulp te verlenen.

De woning uit
De brand zou volgens een correspondent ter plaatse zijn ontstaan in het rookkanaal. De bewoners konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Niemand raakte gewond.

Aanrijding
Tijdens de brand ontstond er ook nog een aanrijding in de straat. Een automobilist knalde tijdens het draaien tegen een geparkeerde auto, waarna de bestuurder gevlucht zou zijn. Omstanders zagen het gebeuren en konden nog het kenteken van de automobilist noteren. De politie gaat dit verder onderzoeken.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen