Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot materieel naar schoorsteenbrand America

Geplaatst opwoensdag 10 februari 2021 - 6:38

Met groot materieel is de brandweer woensdagmorgen vroeg uitgerukt voor een schoorsteenbrand in America.

Met een bluswagen, hoogwerker en een waterwagen gingen de hulpdiensten de weg op voor de brand in het bos aan de Gerard Smuldersstraat.

Bomen
Door de bomen rond het huis bleek het onmogelijk om de hoogwerker in te zetten, zodat de brandweer gewoon met een ladder het dak op ging om de vlammen te bestrijden. Ook de waterwagen bleek niet nodig.

De bewoonster van het huis bleef ongedeerd. Wel moest ze het huis verlaten. Bij de buren vond ze onderdak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen