Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot benefietconcert voor overleden Weertenaar

Geplaatst opvrijdag 25 mei 2018 - 19:03

In muziekcentrum De Bosuil in Weert wordt vrijdagavond een groot benefietconcert gehouden, ter nagedachtenis van Rob Clement. De Weertenaar overleed op 51-jarige leeftijd aan een hersentumor.

'Team Rob', zoals de organisatie zichzelf noemt, gaat volgende week ook de Alpe d'Huzes fietsen. Het opgehaalde geld is bedoeld voor onderzoek naar hersentumoren.

Geldinzameling
Weduwe Leanne Coolen is al maanden bezig om geld in te zamelen. Tot nu toe is er al meer dan 20.000 euro opgehaald, Het benefietconcert is het slotevenement van de reeks inzamelingsacties. Coolen hoopt dat er vrijdag nog eens 5.000 euro bij komt.

Trots
"Rob zou ontzettend trots zijn geweest", zegt Leanne Coolen. "Voor borstkanker of prostaatkanker wordt vaker geld ingezameld dan voor hersentumoren, omdat er minder mensen aan lijden."

Zondag gratis naar Groove Garden Festival in Sittard? Schrijf je in voor Limburgs nieuws en maak kans op twee kaarten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen