Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot arrestatieteam en EOD naar Susteren, A2 afgesloten

Geplaatst opmaandag 16 november 2015 - 13:14

De politie is met een groot arrestatieteam ter plaatse in Susteren. Daar was een brand in een schuurtje bij het gehucht Baakhoven. De A2 is ter hoogte van Susteren in beide richtingen afgesloten.

In het schuurtje is één persoon aanwezig, zegt de politie. De Explosieven Opruimingsdienst van Defensie is ook aanwezig. Boven Susteren hangt een politiehelikopter in de lucht.

Het is niet precies duidelijk wat er aan de hand is. De politie onderzoekt een verlaten BMW op een landweg bij de afrit Roosteren. De aanwezige persoon in het schuurtje is waarschijnlijk de eigenaar van de BMW. De afrit is afgesloten in noordelijke richting, net als de N296 van Susteren tot aan de afrit.

File
Er staat een lange file op de A2. Verkeer wordt geadviseerd om te rijden via Duitsland. Ook op de A73 staat inmiddels voor knooppunt Het Vonderen een file in zuidelijke richting.

Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Lees ook: Politie onderzoekt verdachte brand en auto, afrit A2 dicht

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dreigen met aanslag aanleiding voor politieactie Susteren
politieactie roosteren/ susteren/ baakhoven a2 (16 november 2015)
EOD vindt geen explosieven in schuur Susteren
politieactie roosteren/ susteren/ baakhoven a2 (16 november 2015)
'Verdachte Susteren meer slachtoffer dan dader'
Verkeerschaos op A2 en A73 vanwege politieonderzoek
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen