Overslaan en naar de inhoud gaan

Groot alarm om brand in flat in Sittard

Geplaatst opwoensdag 2 december 2020 - 22:25

In Sittard heeft de brandweer woensdagavond groot alarm geslagen vanwege een brand in de Reinoud-Flat.

Er zijn geen berichten over gewonden. Drie woningen zijn ontruimd.

Kort voor 22:30 uur kon de brandweer het sein brand meester geven. Daarna werd begonnen met het ventileren van het gebouw en het verder controleren van de situatie.

Rookontwikkeling
De brand brak rond 21:45 uur uit. Er was veel rookontwikkeling in het trappenhuis. Het vuur is volgens de brandweer waarschijnlijk ontstaan in de kelder van het gebouw.

Wanneer de bewoners van de drie ontruimde woningen weer naar huis kunnen, is onduidelijk. Het is niet bekend hoeveel mensen hun huis uit moesten.

Twee bewoners zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel.

Brand sittard kaartje
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen