Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Grof geschut ingezet tijdens jacht op scooterdief

Geplaatst opwoensdag 15 augustus 2018 - 22:21

De politie heeft in Linne flink uitgepakt om een scooterdief in de kraag vatten. Er cirkelde minstens een half uur lang een helikopter boven het gebied om de dief op te sporen.

De achtervolging werd ingezet vanaf de Weerdweg.

Vreemd gevoel
Alles begon met een surveillance, waarbij een agent een scooter zag staan waarbij hij volgens een politiewoordvoerster 'een vreemd gevoel' kreeg. "Vanwege de manier waarop de scooter daar was achtergelaten. Na controle bleek ook dat het niet klopte. De kentekenplaten of de scooter zelf waren gestolen, dat moeten we nog onderzoeken."

Verdachte opgewacht
De politie besloot de scooterdief op te wachten. "Er heeft zich een patrouille opgehouden bij de scooter", vertelt de woordvoerster. "Toen er iemand op stapte en wegreed, zijn we een achtervolging begonnen. Uiteindelijk is deze persoon een boomgaard in gereden en ten val gekomen, zonder toedoen van de politie overigens." De verdachte rende vervolgens weg, waarop er een uitgebreide zoektocht begon.

Zoektocht gestaakt
Deze zoektocht is in de late avonduren gestaakt, omdat het te donker werd. De scooter is in beslag genomen. Volgens ooggetuigen zou de dief een tiener zijn met donkerblond haar, gehuld in een zwart vest en voorzien van een zilveren oorring.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen