Overslaan en naar de inhoud gaan

Groep mannen uit Well niet meer welkom in Deurne

Geplaatst opdonderdag 10 juni 2021 - 16:43

Een groep jongemannen uit Well krijgt een caféverbod vanwege vermeende betrokkenheid bij een grote vechtpartij in het Brabantse Deurne.

De groep in de leeftijd van 18 tot 21 jaar is niet meer welkom in Café Fixx in de Brabantse plaats.

Zaterdag 5 juni ontstond een grote vechtpartij op een plein in Deurne waar zo'n 30 jongemannen aan meededen. De politie moest ingrijpen, meldt Omroep Brabant.

Adres
Leden van de groep uit Well hadden al eerder een verbod gekregen, zegt café-eigenaar Angelo Keijsers. Keijsers heeft van twee mannen het adres kunnen achterhalen. Zij hebben schriftelijk een algeheel verbod ontvangen. Keijsers verwacht dat "de rest dan ook niet meer zal komen".

Een politiewoordvoerder zegt dat onderzoek moet uitwijzen of de groep uit Well ook daadwerkelijk betrokken was bij het incident.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen