Overslaan en naar de inhoud gaan

Groep blokkeert fietspad en mishandelt fietser (13)

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 22:21

Een groep jongens die een fietspad blokkeerde in Reuver heeft ingeslagen op een passerende fietser, een jongen van 13 jaar. Hij raakte door die mishandeling gewond.

De mishandeling op de Kesselseweg dateert van dinsdagavond 26 maart. De politie heeft de mishandeling nu pas bekendgemaakt in de hoop dat getuigen zich melden.

Auto en wandelaars
De 13-jarige jongen fietste samen met vrienden ter hoogte van de ingang van vakantiepark De Lommerbergen. Een grijze personenauto die stopte kon voorkomen dat de situatie escaleerde. Door die tussenkomst stopte het mishandelen. De politie is naast de automobilist ook nog op zoek naar twee wandelaars die op het tijdstip van de mishandeling, tussen 20:15 en 20:30 uur, passeerden en mogelijk iets hebben gezien.

De jongen is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen