Overslaan en naar de inhoud gaan

Groep blokkeert fietspad en mishandelt fietser (13)

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 22:21

Een groep jongens die een fietspad blokkeerde in Reuver heeft ingeslagen op een passerende fietser, een jongen van 13 jaar. Hij raakte door die mishandeling gewond.

De mishandeling op de Kesselseweg dateert van dinsdagavond 26 maart. De politie heeft de mishandeling nu pas bekendgemaakt in de hoop dat getuigen zich melden.

Auto en wandelaars
De 13-jarige jongen fietste samen met vrienden ter hoogte van de ingang van vakantiepark De Lommerbergen. Een grijze personenauto die stopte kon voorkomen dat de situatie escaleerde. Door die tussenkomst stopte het mishandelen. De politie is naast de automobilist ook nog op zoek naar twee wandelaars die op het tijdstip van de mishandeling, tussen 20:15 en 20:30 uur, passeerden en mogelijk iets hebben gezien.

De jongen is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen