Overslaan en naar de inhoud gaan

Groep blokkeert fietspad en mishandelt fietser (13)

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 22:21

Een groep jongens die een fietspad blokkeerde in Reuver heeft ingeslagen op een passerende fietser, een jongen van 13 jaar. Hij raakte door die mishandeling gewond.

De mishandeling op de Kesselseweg dateert van dinsdagavond 26 maart. De politie heeft de mishandeling nu pas bekendgemaakt in de hoop dat getuigen zich melden.

Auto en wandelaars
De 13-jarige jongen fietste samen met vrienden ter hoogte van de ingang van vakantiepark De Lommerbergen. Een grijze personenauto die stopte kon voorkomen dat de situatie escaleerde. Door die tussenkomst stopte het mishandelen. De politie is naast de automobilist ook nog op zoek naar twee wandelaars die op het tijdstip van de mishandeling, tussen 20:15 en 20:30 uur, passeerden en mogelijk iets hebben gezien.

De jongen is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen