Overslaan en naar de inhoud gaan

Groep blokkeert fietspad en mishandelt fietser (13)

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 22:21

Een groep jongens die een fietspad blokkeerde in Reuver heeft ingeslagen op een passerende fietser, een jongen van 13 jaar. Hij raakte door die mishandeling gewond.

De mishandeling op de Kesselseweg dateert van dinsdagavond 26 maart. De politie heeft de mishandeling nu pas bekendgemaakt in de hoop dat getuigen zich melden.

Auto en wandelaars
De 13-jarige jongen fietste samen met vrienden ter hoogte van de ingang van vakantiepark De Lommerbergen. Een grijze personenauto die stopte kon voorkomen dat de situatie escaleerde. Door die tussenkomst stopte het mishandelen. De politie is naast de automobilist ook nog op zoek naar twee wandelaars die op het tijdstip van de mishandeling, tussen 20:15 en 20:30 uur, passeerden en mogelijk iets hebben gezien.

De jongen is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen