Overslaan en naar de inhoud gaan

'Groep belaagt meisje: geslagen en overgoten met cola'

Geplaatst opmaandag 18 december 2017 - 7:19

Bij de schaatsbaan bij de Ligne in Sittard zou zondag een meisje ernstig zijn mishandeld.

Dat meldt een getuige op Facebook, in haar oproep om het bericht zoveel mogelijk te delen. Volgens de getuige is het meisje tussen de dertien en zestien jaar oud.

Schaar
Een grote groep, van ongeveer tien mensen, heeft het meisje volgens de vrouw zwaar toegetakeld. Zo hebben ze haar met een voorwerp in haar gezicht geslagen en cola over haar heen gegooid. Ook zouden ze het haar van het kind onder handen hebben genomen met een schaar.

Aangifte
De getuige heeft het meisje uit de handen van haar belagers weten te redden. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie en meldt op Facebook dat er inmiddels genoeg informatie binnen is, waardoor het delen van haar oproep niet langer nodig is.

De politie kan het verhaal vooralsnog niet bevestigen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen