Overslaan en naar de inhoud gaan

GroenLinks wil duidelijkheid over toerisme-subsidie

Geplaatst opmaandag 26 maart 2018 - 12:50

De GroenLinks-fractie in het Limburgs Parlement wil weten of de subsidieregeling voor toeristische ondernemers in Limburg een succes is.

Statenlid Andy Rossel verwijst naar het bericht dat vijftig ondernemers tot nu toe een subsidie van maximaal 2500 euro hebben gekregen om hun bedrijf te verbeteren.

Lees ook: Limburgse toerisme-ondernemers benutten subsidie

Het geld is bijvoorbeeld bedoeld voor het maken van een investerings- of marketingplan of voor coaching en begeleiding.

Opheldering
Volgens Rossel valt uit het cijfer niet op te maken of er meer of minder dan verwacht een beroep wordt gedaan op de regeling. Het wordt volgens hem ook niet duidelijk hoeveel aanvragen zijn gehonoreerd en hoeveel er zijn afgewezen. Daarom wil hij opheldering.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen