Overslaan en naar de inhoud gaan

Groenendijk komt voorlopig niet naar Roda JC Kerkrade

Geplaatst opzondag 16 februari 2020 - 12:00

Alfons Groenendijk zal nu niet instappen bij Roda JC. "Het is voor nu uitgesloten."

Daarmee reageert Alfons Groenendijk op de geruchten over zijn komst naar de Kerkraadse club.

De trainer zei dit zondagochtend bij het programma Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "Roda is een club waar ik een mooie tijd heb beleefd als speler, onder meer met driemaal Europees voetbal in de tijd van Jan Reker."

Sparren
Nieuwe technisch directeur Jeffrey van As, die per 1 maart begint, maakte er geen geheim van dat hij graag weer met Groenendijk wil samenwerken, die hij goed kent uit hun gezamenlijke tijd bij ADO Den Haag. Maar dat lijkt voorlopig van de baan. "Ik heb met Jeffrey van As prima gewerkt bij ADO, heb met hem ook gespard over Roda JC, heb ook iemand van de club ontmoet. Maar verder dan luisteren ben ik niet", aldus Groenendijk

Uitgesloten
Groenendijk ziet vooral een tussentijdse overgang naar Kerkrade niet zitten. "Het is uitgesloten dat ik nu instap. Het is allemaal heel voorbarig. Ik zet de komende tijd alles rustig op een rij. Ik neem de tijd." Maurice Verberne heeft na het ontslag van Jean-Paul de Jong de rol van trainer voorlopig op zich genomen.

Lees ook: Roda-coach Verberne wil nieuwe energie op het veld

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen