Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster wint dankzij penalty's van Jong ADO Den Haag

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 16:50

Groene Ster heeft in Heerlerheide met 3-2 van Jong ADO Den Haag gewonnen. Bij rust was de stand met 1-1 in evenwicht.

ADO Den Haag opende in de slotfase van de eerste helft de score, maar Groene Ster had direct een antwoord en kwam via Stef de Wit op 1-1.

Penalty
In de tweede helft kwam Groene Ster op voorsprong toen Cem Unal een penalty verzilverde. Daarmee werd ADO Den Haag bestraft nadat een verdediger Chefrino Eind in de zestien onderuitgehaald had. Niels van Wetten bracht met een vrije trap in de linkerhoek de stand weer in evenwicht: 2-2.

Handsbal
In de slotfase wees de scheidsrechter opnieuw naar de stip na een handsbal van een ADO-verdediger. Thom Vluggen aarzelde niet en schoot de bal vanaf 11 meter in de touwen en bezorgde zijn team de overwinning

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen