Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster wint dankzij penalty's van Jong ADO Den Haag

Geplaatst opzondag 17 november 2019 - 16:50

Groene Ster heeft in Heerlerheide met 3-2 van Jong ADO Den Haag gewonnen. Bij rust was de stand met 1-1 in evenwicht.

ADO Den Haag opende in de slotfase van de eerste helft de score, maar Groene Ster had direct een antwoord en kwam via Stef de Wit op 1-1.

Penalty
In de tweede helft kwam Groene Ster op voorsprong toen Cem Unal een penalty verzilverde. Daarmee werd ADO Den Haag bestraft nadat een verdediger Chefrino Eind in de zestien onderuitgehaald had. Niels van Wetten bracht met een vrije trap in de linkerhoek de stand weer in evenwicht: 2-2.

Handsbal
In de slotfase wees de scheidsrechter opnieuw naar de stip na een handsbal van een ADO-verdediger. Thom Vluggen aarzelde niet en schoot de bal vanaf 11 meter in de touwen en bezorgde zijn team de overwinning

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen