Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster verliest derde wedstrijd op rij

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 18:58

Groene Ster uit Heerlerheide heeft in de derde divisie opnieuw verloren. De ploeg, die VVV-Venlo voor de beker uitschakelde, ging in Gemert met 3-1 onderuit en leed de derde nederlaag op rij.

De mannen uit Heerlen openden in de tweede helft de score via Thommie Vluggen en kregen tien minuten voor tijd de mogelijkheid om de voorsprong te vergroten, maar Steff de Wit en Chefrino Eind kregen de bal niet in het doel.

Twee minuten later maakte Gemert gelijk en Thijs van Pol bracht de thuisploeg kort daarna op 2-1. Diezelfde van Pol bepaalde in de slotminuut de eindstand op 3-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen