Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster plaatst zich voor volgende bekerronde

Geplaatst opwoensdag 26 september 2018 - 22:55

Hoofdklasser Groene Ster uit Heerlen heeft zich als vierde Limburgse club geplaatst voor de volgende bekerronde. De ploeg versloeg derde divisionist TEC uit Tiel met 2-1.

De Heerlenaren kwamen al na 33 minuten met een man minder op het veld te staan, na een rode kaart voor Jorrit Ritzen. Toch ging Groene Ster, met Nathan Rutjes in de basis, rusten met een 1-0 voorsprong.

Comfortabele voorsprong
De Heerlense ploeg, de enige Limburgse amateurclub die zich plaatste voor het hoofdtoernooi, kwam zelfs op een 2-0 voorsprong. In de slotfase maakte TEC de aansluitingstreffer, maar het wist geen verlenging af te dwingen. Donderdagavond wordt duidelijk wie de tegenstander van de Heerlenaren wordt in de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi.

MVV is de laatste Limburgse club die zich kan plaatsen voor de volgende bekerronde. De Maastrichtenaren spelen donderdagavond in Utrecht tegen FC Utrecht. Die wedstrijd is live te volgen via L1 Radio.

Video: Roger Moonen

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen