Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster met 4-1 te sterk voor Jong Roda JC

Geplaatst opzondag 5 januari 2020 - 17:33

Groene Ster heeft een oefenwedstrijd tegen Jong Roda JC gewonnen. De derdedivisionist uit Heerlerheide versloeg de Kerkraadse jonkies met 4-1.

De derdedivisionist uit Heerlerheide versloeg de Kerkraadse jonkies met 4-1.

Score geopend
De twee teams tastten elkaar in de eerste helft af en kregen voor rust de bal niet in de touwen. Na de hervatting opende Chefrino Eind op Sportpark Pronsebroek in Heerlerheide de score voor de derde divisionist. Emircan Cepni bracht het Heerlense op 2-0.

Eindstand
Nadat Cem Unal Groene Ster op 3-0 had gebracht, verkleinde Kaan Tanriver de achterstand van de Kerkraadse elf tot 3-1. Eind bepaalde daarna de eindstand op 4-1.

Koploper
Groene Ster vervolgt zondag de competitie. Het team van trainer Maurice Verbunt neemt het dan in eigen huis op tegen de ongeslagen koploper OSS'20.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen