Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster debuteert met zege in derde divisie

Geplaatst opzondag 25 augustus 2019 - 17:14

Groene Ster is met een overwinning begonnen aan de competitie in de derde divisie. OFC uit Oostzaan werd op sportpark Pronsenbroek in Heerlen met 2-1 verslagen door de promovendus.

Het team van trainer Maurice Verbunt opende de score. Na een overtreding op Cem Unal wees scheidsrechter Eric Thijs naar de penaltystip. Thom Vluggen schoot het leer koeltjes in het doel van de ploeg uit Noord-Holland.

Tweede strafschop
Groene Ster kon de voorsprong niet lang vasthouden, want voor het einde van de eerste helft maakte Mike Brantjes uit een voorzet gelijk. Halverwege de tweede helft kwamen de elf uit Heerlen opnieuw voor. Een van de OFC-verdedigers maakte in het strafschopgebied hands en dit keer verzilverde Cem Unal de penalty.

Remise voor EVV
EVV ging voor de opening van de competitie in Dongen op bezoek. De elf van coach René Eijer kwamen na ruim een kwartier spelen met 0-1 voor door een doelpunt van Rick Polman. Twintig minuten voor tijd moest EVV de gelijkmaker incasseren. In de resterende tijd kwam er geen verandering in de stand, zodat de derdedivisionist uit Echt een punt overhoudt aan de wedstrijd tegen Dongen.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen