Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster debuteert met zege in derde divisie

Geplaatst opzondag 25 augustus 2019 - 17:14

Groene Ster is met een overwinning begonnen aan de competitie in de derde divisie. OFC uit Oostzaan werd op sportpark Pronsenbroek in Heerlen met 2-1 verslagen door de promovendus.

Het team van trainer Maurice Verbunt opende de score. Na een overtreding op Cem Unal wees scheidsrechter Eric Thijs naar de penaltystip. Thom Vluggen schoot het leer koeltjes in het doel van de ploeg uit Noord-Holland.

Tweede strafschop
Groene Ster kon de voorsprong niet lang vasthouden, want voor het einde van de eerste helft maakte Mike Brantjes uit een voorzet gelijk. Halverwege de tweede helft kwamen de elf uit Heerlen opnieuw voor. Een van de OFC-verdedigers maakte in het strafschopgebied hands en dit keer verzilverde Cem Unal de penalty.

Remise voor EVV
EVV ging voor de opening van de competitie in Dongen op bezoek. De elf van coach René Eijer kwamen na ruim een kwartier spelen met 0-1 voor door een doelpunt van Rick Polman. Twintig minuten voor tijd moest EVV de gelijkmaker incasseren. In de resterende tijd kwam er geen verandering in de stand, zodat de derdedivisionist uit Echt een punt overhoudt aan de wedstrijd tegen Dongen.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen