Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster debuteert met zege in derde divisie

Geplaatst opzondag 25 augustus 2019 - 17:14

Groene Ster is met een overwinning begonnen aan de competitie in de derde divisie. OFC uit Oostzaan werd op sportpark Pronsenbroek in Heerlen met 2-1 verslagen door de promovendus.

Het team van trainer Maurice Verbunt opende de score. Na een overtreding op Cem Unal wees scheidsrechter Eric Thijs naar de penaltystip. Thom Vluggen schoot het leer koeltjes in het doel van de ploeg uit Noord-Holland.

Tweede strafschop
Groene Ster kon de voorsprong niet lang vasthouden, want voor het einde van de eerste helft maakte Mike Brantjes uit een voorzet gelijk. Halverwege de tweede helft kwamen de elf uit Heerlen opnieuw voor. Een van de OFC-verdedigers maakte in het strafschopgebied hands en dit keer verzilverde Cem Unal de penalty.

Remise voor EVV
EVV ging voor de opening van de competitie in Dongen op bezoek. De elf van coach René Eijer kwamen na ruim een kwartier spelen met 0-1 voor door een doelpunt van Rick Polman. Twintig minuten voor tijd moest EVV de gelijkmaker incasseren. In de resterende tijd kwam er geen verandering in de stand, zodat de derdedivisionist uit Echt een punt overhoudt aan de wedstrijd tegen Dongen.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen