Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene Ster debuteert met zege in derde divisie

Geplaatst opzondag 25 augustus 2019 - 17:14

Groene Ster is met een overwinning begonnen aan de competitie in de derde divisie. OFC uit Oostzaan werd op sportpark Pronsenbroek in Heerlen met 2-1 verslagen door de promovendus.

Het team van trainer Maurice Verbunt opende de score. Na een overtreding op Cem Unal wees scheidsrechter Eric Thijs naar de penaltystip. Thom Vluggen schoot het leer koeltjes in het doel van de ploeg uit Noord-Holland.

Tweede strafschop
Groene Ster kon de voorsprong niet lang vasthouden, want voor het einde van de eerste helft maakte Mike Brantjes uit een voorzet gelijk. Halverwege de tweede helft kwamen de elf uit Heerlen opnieuw voor. Een van de OFC-verdedigers maakte in het strafschopgebied hands en dit keer verzilverde Cem Unal de penalty.

Remise voor EVV
EVV ging voor de opening van de competitie in Dongen op bezoek. De elf van coach René Eijer kwamen na ruim een kwartier spelen met 0-1 voor door een doelpunt van Rick Polman. Twintig minuten voor tijd moest EVV de gelijkmaker incasseren. In de resterende tijd kwam er geen verandering in de stand, zodat de derdedivisionist uit Echt een punt overhoudt aan de wedstrijd tegen Dongen.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen