Overslaan en naar de inhoud gaan

Groen licht voor zendmast KPN in Berg en Terblijt

Geplaatst opvrijdag 9 januari 2015 - 7:03

Telecombedrijf KPN mag een nieuwe zendmast gaan bouwen aan de Douboomweg in Berg en Terblijt.

De commissie bezwaarschriften van de gemeente Valkenburg aan de Geul heeft alle bezwaren die waren ingediend tegen de verleende omgevingsvergunning ongegrond verklaard.

Bezwaar
Enkele omwonenden en Roger Franssen van Falcon Radio hadden bezwaar aangetekend tegen de verleende vergunning. Falcon wilde dat KPN gebruik zou gaan maken van de bestaande zendmast van de omroep. Voor de telecomprovider was dat echter geen optie, omdat die mast niet zou voldoen aan de hoge eisen die het bedrijf stelt.

Slecht ontvangst
Pogingen van de gemeente om te bemiddelen tussen Falcon en KPN liepen op niets uit. KPN wil al jaren een zendmast plaatsen op de kop van de Rasberg, omdat de ontvangst van gsm-signalen in die omgeving te wensen overlaat.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Komst nieuwe zendmast in Berg en Terblijt goedgekeurd
KPN wil tijdelijke zendmast plaatsen in Tegelen
Netwerkprobleem_HD
Netwerkproblemen voorbij: Altweerterheide krijgt zendmast
Radiozender stopt live-uitzending na ruzie met familie Kraft
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen