Overslaan en naar de inhoud gaan

Groen licht voor driedaags klein broertje van Bospop

Geplaatst opdonderdag 16 september 2021 - 14:31

Het driedaagse festival FestiFallz in Weert gaat door.

"Het was spannend, maar nu is het dan zo ver. Er is groen licht vanuit de overheid en we mogen los", schrijft de organisatie in een persbericht.

Alternatief festival
De organisatie van Festivallz is in handen van Mojo Concerts in samenwerking met de Bospoporganisatie. Het idee voor FestiFallz is ontstaan, omdat Bospop twee jaar op rij niet door kon gaan vanwege de coronapandemie.

FestiFalzz vindt 8, 9 en 10 oktober plaats. Muziekliefhebbers kunnen dan genieten van optredens van onder anderen Within Temptation, BLØF, Guus Meeuwis, Danny Vera, Racoon en DeWolff.

Locatie
Aanvankelijk was het idee om het muziekevenement bij het voormalige kazerneterrein in Weert te houden, maar uiteindelijk is toch gekozen voor sportpark Boshoven. Dat is het voormalige Bospopterrein. Er is per avond plek voor maximaal 8000 bezoekers.

Lees ook: Artiesten voor FestiFallz in Weert bekend

Jubileumeditie Bospop
In 2020 zou de veertigste editie van Bospop plaatsvinden. Ook in 2021 is deze jubileumeditie afgelast. In juli 2022 gaat Bospop vooralsnog wel door. Grotendeels met de line-up zoals die voor de afgelaste jubileumeditie in elkaar is gezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen