Overslaan en naar de inhoud gaan

Groen licht voor City Swim op kathedraal Roermond

Geplaatst opdonderdag 16 augustus 2018 - 18:44

De Roermondse St. Christoffelkathedraal wordt de komende week in een groen licht gezet.

Het is voor het eerst dat de bisschopskerk speciaal wordt uitgelicht.

City Swim
Met de groene verlichting wordt de kathedraal een nachtelijk uithangbord voor de Roermond City Swim, die op 25 augustus wordt gezwommen in de Roer en de Maas. Ruim 200 zwemmers hebben zich inmiddels ingeschreven voor de routes van 500, 1000 of 2000 meter.

Goede doelen
De opbrengst van het zwemevenement gaat naar het Toon Hermans Huis en de Stichting Stop Hersentumoren. De groene verlichting voor de kerktoren wordt zaterdagavond om 22:00 uur ingeschakeld.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen