Overslaan en naar de inhoud gaan

Groen licht nieuwbouw hockeyclub Venray

Geplaatst opmaandag 9 januari 2017 - 13:27

Het licht staat op groen; hockeyclub MHCV in Venray start in maart met de bouw van een nieuw clubhuis (met kleedlokalen) en de aanleg van een inspeelveld van kunstgras.

"Vier jaar hard werken door een grote groep vrijwilligers wordt eindelijk beloond", meent voorzitter Roger Sevenheck van de bouwcommissie.

Kosten
De kosten bedragen 1,2 miljoen euro. De gemeente Venray betaalt 520.000 euro, de club leent 460.000 euro én draagt bij in de vorm van zelfwerkzaamheid. De gemeente en een waarborgfonds staan garant dat MHCV aan zijn financiële verplichtingen voldoet.

Wennen
De opening van het vernieuwde complex is gepland in september. Voor de 500 leden zal het wennen zijn. Waar ze nu gebruikmaken van een erbarmelijke accommodatie, is die straks hypermodern. Naast de hockeyclub maken ook honk- en softbalclub Royals en het Raayland College gebruik van de accommodatie.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hockeyclub Venray wil nieuwbouw
Hockeyclub Venray wil weg uit barakken
Varkens en kippen beter gehuisvest dan Venrayse hockeyers
Half miljoen voor hockeyers in Venray
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen