Overslaan en naar de inhoud gaan

Griezelen in Landgraaf: 'Kinderen bang om aan te bellen'

Geplaatst opdonderdag 31 oktober 2019 - 6:00

Je moet niet schrikken op de Moltweg in Landgraaf. Een paar fanatieke Halloween-vierders hebben de straat versierd met horrorgedaantes en pompoenen.

Priscilla Hirsch en Dylan van der Veeke sloegen de handen ineen. En zo toveren zij hun voordeuren elk jaar tijdens Halloween om tot een waar spookhuis.

Reacties
"We doen dit al vier jaar. Het is ontzettend leuk om te doen en de reacties van de mensen zijn zeer positief. Hiermee wil ik ook de creativiteit van de mensen in de wijk aanspreken”, zegt van der Veeke.


Onweert
De buurvrouw had tot vier jaar geleden niet zo heel veel met Halloween, maar ging dankzij buurman Van der Veeke overstag. "Ik vond het een leuk idee. Elk jaar tijdens Halloween lijkt het alsof het onweert. Maar dat zijn de flitsen van alle camera’s die dan foto’s staan te maken van onze voordeur. Sommige kinderen zijn nogal bang als ze bij ons aanbellen, maar de meeste vinden het toch spannend om bij ons aan te bellen en durven dat uiteindelijk ook wel."

Aan de ketting
De poppen moeten wel aan de ketting, want de afgelopen jaren werden de nodige poppen gestolen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen