Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Griepgolf dreigt MVV-selectie lam te leggen

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 13:05

De selectie van MVV Maastricht kampt met een griepepidemie. Trainer Ron Elsen besloot donderdagochtend tijdens de training sommige spelers eerder van het veld te laten gaan om ze te laten herstellen.

Woensdag werd zelfs de training afgelast. "We wilden niet dat ze elkaar zouden aansteken", zegt trainer Ron Elsen.

Acht vraagtekens
In totaal zijn er acht spelers die onzeker zijn voor het duel tegen FC Den Bosch van vrijdagavond. Dat zijn overigens niet alleen zieken, maar ook geblesseerden. Sommige spelers waren donderdag weer terug op het veld voor de training, maar waren nog niet helemaal fit. "Bijvoorbeeld Ricardo Ippel, hij is de hele week afwezig geweest door de griep."

Vervelende week
Ook Luuk Koopmans, Koen Kostons, Shermar Martina, Marnick Vermijl en Jérome Deom zitten in de lappenmand. Daarnaast kampt Elsen met geblesseerden die voor langere tijd niet inzetbaar zijn. "Joshua Holtby heeft een knieblessure opgelopen en gaan we een paar weken missen. Pieter Nys wordt morgen geopereerd en is er vier tot zes maanden uit." Toch blijft Elsen strijdvaardig. "Het is niet optimaal. Je hebt een vervelende week achter de rug. Vrijdagochtend bekijken wie er fit genoeg is."

MVV heeft al vijf wedstrijden op rij niet verloren. Vrijdagavond wacht de uitwedstrijd tegen het team van Wil Boessen. MVV staat op dit moment tweede in de strijd om de periodetitel en kan de punten goed gebruiken.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen