Overslaan en naar de inhoud gaan

Grieperige minister zegt vmbo-debat af en 'sorry'

Geplaatst opdinsdag 3 juli 2018 - 18:31

Het debat in de Tweede Kamer van dinsdagavond over het debacle met de examens van Maastrichtse vmbo'ers gaat niet door.

Minister Arie Slob van Voortgezet Onderwijs is door 'hevige griep' geveld en moet verstek laten gaan. Slob belooft de Kamer woensdag per brief in te lichten over de laatste stand van zaken. De Kamer wilde de bewindsman spreken over de misstanden op het VMBO Maastricht, waar de schoolexamens van 354 leerlingen niet in orde bleken.

Vragen
Met vereende krachten en respijt van de minister proberen zij de komende maanden alsnog hun diploma te halen, maar voor de Kamer is de kous nog niet af. Veel partijen hebben nog vragen over het optreden van het schoolbestuur en de onderwijsinspectie.

Lees hier de eerdere berichten over het Maastrichtse eindexamendebacle

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen