Overslaan en naar de inhoud gaan

Griekse yoghurt uit nieuwe fabriek in Beek

Geplaatst opwoensdag 8 juli 2015 - 19:18

Zuivelfabrikant Eijssen Dairy opent zaterdag een gloednieuwe ultramoderne zuivelfabriek in Beek.

Het bedrijf maakt Griekse en Turkse yoghurt voor een grote Nederlandse supermarktketen. Volgens eigenaar Rene Eijssen was het oude pand in Schimmert te klein geworden omdat de vraag naar Griekse yoghurt de afgelopen jaren snel is toegenomen. De nieuwe fabriek heeft ruim 5 miljoen euro gekost.

In het nieuwe pand gaat het bedrijf in eerste instantie jaarlijks zo'n 5 miljoen liter yoghurt maken. De maximale capaciteit is 20 miljoen liter. Het bedrijf verwacht binnen 2 jaar door te groeien.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Actiegroep blijft strijden tegen herindeling Nuth
Jubileum voor geliefde 'pastoor Johnnie'
Vos neemt failliete transporteur Schimmert over
Henk Stienstra nog steeds rijkste van Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen