Overslaan en naar de inhoud gaan

Griekse spits voor VVV-Venlo

Geplaatst opdinsdag 11 augustus 2020 - 12:13

VVV-Venlo heeft een nieuwe spits aan de selectie toegevoegd: de 25-jarige Griek Georgios Giakoumakis. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen bij de Venlose club, met een optie voor een extra seizoen.

Giakoumakis komt over van AEK Athene.

Griekenland
De spits speelde eerder voor Platanias en Episkopi voordat hij in 2017 de overstap naar AEK Athena maakte. In zijn eerste seizoen voor die club werd hij kampioen van Griekenland.

Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan OFI Kreta en het Poolse Gornik Zabrze. Giakoumakis scoorde na de winterstop drie keer in twaalf wedstrijden voor de Poolse club.

Lengte en snelheid
Technisch manager Stan Valckx is blij met de komst van de Griekse spits. "Georgios is een centrumspits met lengte én snelheid, expliciet een type spits waar we nog naar op zoek waren. Iemand die in onze speelstijl past, die uit te voeten kan met veel ruimte achter de laatste linie en die complementair is aan de aanvallende kwaliteiten die we reeds in huis hebben."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen