Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Grevenbicht wint LKZH 2016

Geplaatst opzondag 27 november 2016 - 9:10

Zaate Hermenie Nuchter Vertroch uit Grevenbicht heeft zaterdagavond het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) gewonnen.

De kapel speelde voor zo'n 800 aanwezigen in de sporthal in Heythuysen.

Heel goed
De joekskapel die uit veel jonge mensen bestaat, had "heel goed gespeeld" liet Mathijs Coolen (19) na afloop van het optreden weten. Ze werden beloond met de eerste plaats en mogen volgend jaar het LKZH organiseren.

Publieksprijs
Er waren dertien deelnemers uit de hele provincie. De publieksprijs ging naar De Baerekepel uit Heel. De tweede prijs was voor Krom dur d’n Bocht uit Leunen. De derde plaats ging naar het ‘liefdevolle’ optreden van Repke Tepke uit Echt.

Het LKZH was dit keer georganiseerd door Jonk Geweldj, de joekskapel die vorig jaar het LKZH won.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf en Vastelaovend in Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Joekskapel uit Swalmen wint LKZH 2017
Dit is de kunstgans voor het ganstrekken in Grevenbicht
Mörge Geit Baeter uit Born wint LKZH 2018
Laatste stuiptrekkingen carnaval met Halfvastentochten
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen