Overslaan en naar de inhoud gaan

Grenswerk Venlo komt met nieuw festival

Geplaatst opwoensdag 21 januari 2015 - 16:51

Down By The River is het nieuwe rootsfestival dat op 3 mei wordt gehouden in poppodium Grenswerk in Venlo. Het moet een jaarlijks terugkerend en groeiend festival worden.

Voor de eerste editie worden nu plannen uitgewerkt om ook sessies te houden aan de oever van de Maas, vertelt programmeur Johan Hauser.

Podium aan de Maas
"Grenswerk ligt op 100 meter van de Maas. Daar willen we wat mee doen. We willen starten met Grenswerksessies op de Maasoever van de bands die ook binnen optreden." Voor volgend jaar wordt gedacht aan een vast podium aan de Maas.

Down By The River
Down By The River verwijst naar het gelijknamige nummer van Neil Young. Woensdag werden de eersten van in totaal vijf tot zes bands bekendgemaakt: De Hackensaw Boys uit West Virginia en J.P. Harris & The Tough Choices uit Alabama.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Venlose huiskamers decor van festival
De Donkere Dagen: een coronaproof festival in Venlo
Coronaproof winterfestival in Venlo
Poppodia vullen podium op Venloos dancefestival
Moksi-mysterie opgelost, Sam O Neall is helft van duo
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen