Overslaan en naar de inhoud gaan

Grenscontroles in Landgraaf en Kerkrade

Geplaatst opdonderdag 17 december 2020 - 15:30

Bij verschillende grensovergangen worden vanaf donderdag controles uitgevoerd. Politie en Douane controleren donderdag in Landgraaf en Kerkrade. Er wordt onder meer gekeken of er illegaal vuurwerk uit Duitsland wordt gehaald.

De controle begon donderdag op de Grensstraat in Landgraaf.

Politiecontroles
Officier van Dienst Ruud Schroten van de politie zegt dat het niet alleen om vuurwerk gaat. "Het is een reguliere controle waarbij we meerdere zaken meenemen." Het gaat om steekproeven die regelmatig gaan plaatsvinden op meerdere plekken.

De politie maakt later resultaten van de controles bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen