Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Green Day maakte komst naar Pinkpop te vroeg bekend

Geplaatst opdinsdag 8 november 2016 - 21:52

Ineens was daar zaterdagochtend het nieuws dat Green Day naar Pinkpop kwam. Een onthulling waardoor zelfs Jan Smeets verrast werd.

Het was namelijk helemaal niet de bedoeling dat het nieuws zaterdagochtend al zou uitlekken. Eigenlijk zou de komst van Green Day pas zondagavond wereldkundig gemaakt worden. Na het optreden van de band op MTV EMA in Ahoy.

Lees ook: Online tourprogramma verklapt: Green Day naar Pinkpop

Enorm balen
Het management van Green Day zette het optreden echter al ruim een dag eerder op de website van de band waardoor de verrassing in duigen viel. "Ik baal er enorm van", zegt Jan Smeets tegen Festileaks.

Pinkpop Classic
Overigens vertelde Smeets de festivalsite ook nog dat er weer plannen zijn voor Pinkpop Classic. In 2014 werd Pinkpop Classic voor het laatst gehouden, maar er zijn plannen om volgend jaar weer een editie te houden op het Megaland-terrein.

"Artiesten als Neil Young kunnen we geen podium meer bieden op Pinkpop. Wie weet op Pinkpop Classic. Het is vooral afwachten wat er tegen die tijd beschikbaar is."

Lees ook: Jan Smeets: 'Bod voor Foo Fighters was niet hoog genoeg'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

System of a Down komt naar Pinkpop
Dit weten we al over Pinkpop 2017
Jan Smeets ontkent plannen voor Pinkpop Classic
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen