Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Green Day maakte komst naar Pinkpop te vroeg bekend

Geplaatst opdinsdag 8 november 2016 - 21:52

Ineens was daar zaterdagochtend het nieuws dat Green Day naar Pinkpop kwam. Een onthulling waardoor zelfs Jan Smeets verrast werd.

Het was namelijk helemaal niet de bedoeling dat het nieuws zaterdagochtend al zou uitlekken. Eigenlijk zou de komst van Green Day pas zondagavond wereldkundig gemaakt worden. Na het optreden van de band op MTV EMA in Ahoy.

Lees ook: Online tourprogramma verklapt: Green Day naar Pinkpop

Enorm balen
Het management van Green Day zette het optreden echter al ruim een dag eerder op de website van de band waardoor de verrassing in duigen viel. "Ik baal er enorm van", zegt Jan Smeets tegen Festileaks.

Pinkpop Classic
Overigens vertelde Smeets de festivalsite ook nog dat er weer plannen zijn voor Pinkpop Classic. In 2014 werd Pinkpop Classic voor het laatst gehouden, maar er zijn plannen om volgend jaar weer een editie te houden op het Megaland-terrein.

"Artiesten als Neil Young kunnen we geen podium meer bieden op Pinkpop. Wie weet op Pinkpop Classic. Het is vooral afwachten wat er tegen die tijd beschikbaar is."

Lees ook: Jan Smeets: 'Bod voor Foo Fighters was niet hoog genoeg'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Dit weten we al over Pinkpop 2017
System of a Down komt naar Pinkpop
Jan Smeets ontkent plannen voor Pinkpop Classic
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen