Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis VVD-bijeenkomst bij Floriade in ruil voor Rutte

Geplaatst opdonderdag 15 oktober 2015 - 15:06

Paul Beck, voormalig directeur van Floriade, heeft het terrein gratis ter beschikking gesteld voor een VVD-bijeenkomst, maar dan alleen als Mark Rutte ook zou komen.

Dat meldt een oud-medewerker van de Floriade aan Omroep Venlo.

Geen factuur
Volgens de medewerker was de deal dat de minister-president een officieel bezoek zou brengen aan de wereldtuinbouwtentoonstelling in Venlo. Vervolgens zou de partijbijeenkomst van de VVD niet gefactureerd worden door de Floriade. Alleen de aankleding van het podium werd door de partij geregeld.

Beck laat in een reactie weten dat hij het zich niet meer kan herinneren. De oud-directeur kan zich wel voorstellen dat er afspraken zijn gemaakt.

Mark Verheijen
De Commissie Integriteit van de VVD deed onderzoek naar de verkiezingsbijeenkomst. Woensdag maakte de commissie bekend dat Mark Verheijen, die de bijeenkomst in augustus 2012 organiseerde, de regels van de partij niet heeft overtreden.

Lees ook: 'Gratis' VVD-feestje Mark Verheijen was volgens regels

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Gratis' VVD-feestje Mark Verheijen was volgens regels
'VVD-feestje was cadeautje van belastingbetaler'
Mark Rutte was niet op hoogte van gratis VVD-feestje
Innovatoren Venlo
Mark Verheijen hield gratis verkiezingsfeest bij Floriade
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen