Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis schoonmaakbeurt verandert vijver in schuimbad

Geplaatst opwoensdag 4 juli 2018 - 15:17

Inwoners van Gulpen keken woensdagochtend verbaasd op toen bleek dat er een schuimbad in het centrum van het dorp was verrezen.

Op foto's van Omroep Krijtland is te zien dat een vijvertje een fikse schuimkraag heeft gekregen.

Lege flessen
Het gaat om het fonteintje aan de Prinses Ireneweg, waar een stenen Vroedmeesterpad 365 dagen per jaar water op drie vissen spuwt. De verklaring voor de gedaanteverwisseling dreef in het water: lege flessen afwas- en wasmiddel.

Groen aangeslagen
V
ermoedelijk gaat het om een kwajongensstreek. Overigens lijken Gulpenaren op social media bepaald niet rouwig om de vermenging van het water met het afwas- en wasmiddel. Volgens hen kon de groen aangeslagen vijver best een schoonmaakbeurt gebruiken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen