Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis schoonmaakbeurt verandert vijver in schuimbad

Geplaatst opwoensdag 4 juli 2018 - 15:17

Inwoners van Gulpen keken woensdagochtend verbaasd op toen bleek dat er een schuimbad in het centrum van het dorp was verrezen.

Op foto's van Omroep Krijtland is te zien dat een vijvertje een fikse schuimkraag heeft gekregen.

Lege flessen
Het gaat om het fonteintje aan de Prinses Ireneweg, waar een stenen Vroedmeesterpad 365 dagen per jaar water op drie vissen spuwt. De verklaring voor de gedaanteverwisseling dreef in het water: lege flessen afwas- en wasmiddel.

Groen aangeslagen
V
ermoedelijk gaat het om een kwajongensstreek. Overigens lijken Gulpenaren op social media bepaald niet rouwig om de vermenging van het water met het afwas- en wasmiddel. Volgens hen kon de groen aangeslagen vijver best een schoonmaakbeurt gebruiken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen