Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis optreden Frans Bauer in Venlo

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 10:17

Het komt niet zo heel vaak meer voor: Frans Bauer die een instore optreden doet. Maar volgende week is dan toch zover, want dan komt Frans naar Sounds Venlo.

Volgende week komt ook het nieuwe album van Bauer uit: 'Ik heb je lief'. In Venlo zal er ook tijd zijn om het nieuwe album te laten signeren door de zanger.

Hartaanval
Het album draagt Bauer op aan zijn ouders. De vader van de Brabander overleed bijna vijf jaar geleden aan een hartaanval. Het nummer 'Ik mis je elke dag' is voor hem.

Supermarkt
Volgende week zal de zanger ook in winkelcentrum Makado in Beek zijn. De vorige keer dat Bauer daar was, waren er honderden fans om hun idool te zien.

In september was Bauer ook al in Limburg te vinden, dit keer in een supermarkt om een videoclip op te nemen.

Lees ook: Frans Bauer neemt videoclip op in Panningse supermarkt

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen