Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis optreden Frans Bauer in Venlo

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 10:17

Het komt niet zo heel vaak meer voor: Frans Bauer die een instore optreden doet. Maar volgende week is dan toch zover, want dan komt Frans naar Sounds Venlo.

Volgende week komt ook het nieuwe album van Bauer uit: 'Ik heb je lief'. In Venlo zal er ook tijd zijn om het nieuwe album te laten signeren door de zanger.

Hartaanval
Het album draagt Bauer op aan zijn ouders. De vader van de Brabander overleed bijna vijf jaar geleden aan een hartaanval. Het nummer 'Ik mis je elke dag' is voor hem.

Supermarkt
Volgende week zal de zanger ook in winkelcentrum Makado in Beek zijn. De vorige keer dat Bauer daar was, waren er honderden fans om hun idool te zien.

In september was Bauer ook al in Limburg te vinden, dit keer in een supermarkt om een videoclip op te nemen.

Lees ook: Frans Bauer neemt videoclip op in Panningse supermarkt

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen