Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis kinderfeestje voor minima in Geleen

Geplaatst opmaandag 19 januari 2015 - 21:41

De stichting ‘Bloempje voor het goede doel’ in Geleen gaat gratis kinderfeestjes houden.

Minderbedeelde gezinnen kunnen vaak geen twintig euro missen om een verjaardagsfeestje voor hun kind te geven. Voor deze doelgroep komt de stichting ‘Bloempje voor het goede doel' in actie.

Vijf kinderen uitnodigen
De stichting zamelt geld in om activiteiten te organiseren voor mensen met een sociale achterstand. In het Glanerbloempje, een chalet naast buitenijsbaan Glanerbrook, wil de stichting twee maal per maand een verjaardagsfeestje houden voor een kind dat dit anders niet zou krijgen. De jarige mag daarbij vijf kinderen op het feestje uitnodigen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kapelaan zegent fietsliefhebbers in Geleen
GroenLinks wil onderzoek naar schaatscentrum in Geleen
Sportpark Glanerbrook in Geleen gaat vluchtelingen opvangen
'Buurt Glanerbrook in Geleen positief over vluchtelingen'
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen