Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gratis armoedeglossy voor allerrijkste Nederlanders

Geplaatst opmaandag 14 november 2016 - 11:51

De 500 rijkste Nederlanders vinden de komende dagen allemaal een exemplaar van armoedeglossy Quiet-500 op de deurmat.

In het blad, een geesteskind van de uit Landgraaf afkomstige schrijver Anton Dautzenberg, vertellen 500 Nederlanders die onder de armoedegrens leven hun verhaal.

Quote 500
Het blad verscheen vorige maand voor de tweede keer als tegenhanger van de Quote 500, de jaarlijkse editie van het societyblad Quote met daarin een lijst van de 500 rijkste Nederlanders. Alle rijkaards uit die lijst ontvangen de Quiet 500. Ook de gelukkigen op de Top 100 Jonge Miljonairs vinden het tijdschrift deze week in hun brievenbus.

Oproep
In de Quiet 500 doen de schrijvers een oproep aan de 500 rijkste Nederlanders om zich in te zetten tegen de stille armoede in Nederland. De eerste editie van de armoedeglossy inspireerde Quote-miljonairs Dirk Lips en Harry Hilders tot het oprichten van de Quiet Community. Dat is een soort marktplaats zonder geld waar spullen en diensten gedeeld worden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kevin Goes uit Heerlen debuteert met digitale roman
Peter Bruyn Penning voor Anton Dautzenberg
Anton Dautzenberg presenteert autobiografie in Heerlen
André Rieu armste van alle rijken
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen