Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis armoedeglossy voor allerrijkste Nederlanders

Geplaatst opmaandag 14 november 2016 - 11:51

De 500 rijkste Nederlanders vinden de komende dagen allemaal een exemplaar van armoedeglossy Quiet-500 op de deurmat.

In het blad, een geesteskind van de uit Landgraaf afkomstige schrijver Anton Dautzenberg, vertellen 500 Nederlanders die onder de armoedegrens leven hun verhaal.

Quote 500
Het blad verscheen vorige maand voor de tweede keer als tegenhanger van de Quote 500, de jaarlijkse editie van het societyblad Quote met daarin een lijst van de 500 rijkste Nederlanders. Alle rijkaards uit die lijst ontvangen de Quiet 500. Ook de gelukkigen op de Top 100 Jonge Miljonairs vinden het tijdschrift deze week in hun brievenbus.

Oproep
In de Quiet 500 doen de schrijvers een oproep aan de 500 rijkste Nederlanders om zich in te zetten tegen de stille armoede in Nederland. De eerste editie van de armoedeglossy inspireerde Quote-miljonairs Dirk Lips en Harry Hilders tot het oprichten van de Quiet Community. Dat is een soort marktplaats zonder geld waar spullen en diensten gedeeld worden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kevin Goes uit Heerlen debuteert met digitale roman
Peter Bruyn Penning voor Anton Dautzenberg
Anton Dautzenberg presenteert autobiografie in Heerlen
André Rieu armste van alle rijken
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen