Overslaan en naar de inhoud gaan

Grasmaaier veroorzaakt gaslek in Roermond

Geplaatst opdonderdag 13 juni 2019 - 11:04

Een grasmaaier heeft donderdagmorgen een gasverdeelkast uit de grond gereden in Roermond. Hierdoor is er een gaslek ontstaan.

De brandweer moest rond 10:30 uur richting de Keulsebaan. Het fietspad aan de Keulsebaan is inmiddels afgezet.

Grasmaaier
Volgens een correspondent ter plaatse zou de bestuurder van een grasmaaier de verdeelkast over het hoofd hebben gezien omdat het gras erg lang was.

Reparatie
Specialisten van Enexis hebben de toevoerleiding dichtgedraaid. Het lek wordt gestopt en de pijp gerepareerd.

Een woordvoerder van Enexis zegt dat de schade mee lijkt te vallen. "Tot nu toe lijkt het er niet op dat consumenten last krijgen van het lek. Maximaal twee magazijnen op het bedrijventerrein komen mogelijk zonder gas te zitten."

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen